Новости

Почетна » Новости
Презентација на анализа на празнини и недостатоци во институционалната и правната рамка за животната средина

Презентација на анализа на празнини и недостатоци во институционалната и правната рамка за животната средина

Центарот за правни истражувања и анализи на 27 јануари ја промовираше Анализата на празнините и недостатоците- предизвици и можности за...